Logo wit

Keurmerk Verantwoord Schoon

Wat is “Keurmerk Verantwoord Schoon”?

Na een van onze metingen te laten uitvoeren, kunt u het “Keurmerk Verantwoord Schoon” verkrijgen. Dat wordt uitgegeven door Stichting LOSK (Landelijk Orgaan Schoonmaak en Kwaliteit). Andere keurmerken kijken vaak alleen maar naar de theoretische invulling van processen, maar bij LOSK-KVS draait het allemaal om de praktijk. We controleren dus niet of u op papier alles goed geregeld heeft en wel hoe u uw werken effectief uitvoert.

Als u het Keurmerk Verantwoord Schoon behaald hebt, kunt u aantonen dat een externe organisatie uw schoonmaakbedrijf gecontroleerd en goedgekeurd heeft. Zo garandeert u uw toekomstige klanten dat er op een verantwoorde en juiste manier gepoetst zal worden. Onder verantwoord verstaan wij onder meer:

shutterstock

Dankzij ons keurmerk staat u extra sterk naar klanten, aanbestedingen en medewerkers toe.

Kortom: u laat iedereen zien dat u een kwaliteitsleverancier bent, dat u uw afspraken nakomt en op verantwoorde wijze de werkzaamheden uitvoert. Uw onderneming komt in aanmerking voor het KVS-keurmerk als die de audit om het LOSK-KVS-keurmerk te behalen kan afleggen en aan de gestelde criteria voldoet.

De mogelijkheid om een KVS-Keurmerk te behalen, is niet gebonden aan het lidmaatschap van een organisatie. Het keurmerk heeft geheel betrekking op de wijze waarop schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Bij interesse kunt u ons altijd een bericht sturen.